Tänään oli kuntoiluaamu. Lähdin joskus yhdentoista maissa pyöräilemään pikkusiskoni kanssa, matkaa kertyi mukavasti melkein toistakymmentä kilometriä. Oli kuuma, sorruimme ostamaan jätskit kioskilta. Kävimme myös puistossa laskemassa liukumäkea, Ella kahlasi uimarannalla kun lämpömittari näytti varjossa +21.0 astetta.

Kotiin tultuani raahasin uuden aurinkotuolin lammen rannasta terassin varjoon, sillä oli ihana makoilla. Mummukin eksyi myöhemmin käymään ja toi tuoretta pullaa. En syönyt niitä koska mummu ei ollut laittanut niihin voisilmää. Tarjosin niitä sitten äidille joka tuli käymään ja auttoi kokoamaan toisen aurinkotuoleista.

Tässä myöhemmin yritin tehdä blogin blogspotiin. En onnistunut, pää on jo kesälomalla. Jonkinmoinen blogi tuli, mutta siitä tuli ihan vääränlainen kun sekoilin ohjelman kanssa. Osaako kukaan neuvoa miten poistan blogin sieltä?

Pyöräilyn takia päällä oli mustat lyhyet sortsit, tummansininen toppi, vaaleanharmaa tosi ohut neuletakki ja harmaat kengät. En viitsinyt ottaa niistä kuvaa yksinkertaisuuden vuoksi, ehkä joskus esittelen niitä tarkemmin.

Nyt on mentävä, tiskikone lopetti juuri ohjelmansa ja lupasin itselleni lopettavani samaan aikaan. Sen jälkeen taidan mennä rantaan ottamaan aurinkoa, jos vain löydän jostain tarpeeksi ison suojakertoimen omaavan aurinkovoiteen.

Sofi.

PS. Huomasin juuri että korvassani on hiekkaa... Onkohan rantahirmu Ella ollut vauhdissa?